Voorwaarden

De informatie op deze site
Alpina B.V., initiatiefnemer van International Insurances, verstrekt met deze website informatie en biedt u de mogelijkheid informatie op te vragen of een product of dienst direct af te nemen. Alpina B.V. heeft met deze website niet het doel volledige product- en polisinfomatie te geven. Neemt u hiervoor altijd contact op met International Insurances.

 

Alle rechten van de inhoud (tekst en grafische voorstellingen) van deze site zijn eigendom van en voorbehouden aan Alpina B.V. Aan de inhoud van deze site zijn geen rechten te ontlenen. Niets uit deze site mag zonder toestemming van Alpina B.V. worden overgenomen in andere (digitale of analoge) media.

 

Vraag persoonlijk advies
De informatie op deze website, waaronder rentetarieven en de resultaten van berekeningen, kunt u niet beschouwen als een persoonlijk advies. Bij de berekeningen op de site zijn we uitgegaan van algemene uitgangspunten. Daarvan staat niet vast of die op uw persoonlijke situatie van toepassing zijn. De berekeningen zijn dus uitsluitend indicatief en kunnen veranderen. U bent zelf verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. Wilt u dat al uw relevante financiële, juridische en fiscale omstandigheden worden meegenomen in een berekening? Neem dan contact met ons op.

 

Functioneren van de site
Het kan zijn dat om wat voor reden dan ook (bijvoorbeeld een technische storing of een menselijke fout) de site tijdelijk niet functioneert. Alpina B.V. vraagt uw begrip hiervoor en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade als gevolg hiervan.

Collectieve zorg